Под лев на актуална публикация

Абонирайте се за цялата 2018 година или за първо полугодие на 2018 година и четете актуални публикации от водещи експерти на осреднена цена под 1 лев.
 
Сметнете сами.
 
В месечното ни платено издание, електронното списание „Данъци ТИТА“, през 2017 година сме публикували общо 346 публикации и 6 видео семинара. Като публикациите ни на месец: коментари, дискусионни материали, преглед на данъчна и съдебна практика, въпроси и отговори, са варирали от 20 до 40.
 
 
През 2018 година очакваме сходен брой публикации, което означава, че при цена на годишен абонамент от 239 лева (ДДС вкл.), очакваната средна цена на актуална публикация с ДДС вкл. е 70 стотинки. И това без да броим бонус достъпът до 5 видео семинара с лектори Людмила Мермерска, Моника Петрова, Димитър Бойчев и Михаил Илиев, както и възможността за отстъпка от 20% от цената на присъствените ни семинари.
 
И тъй като не са много тези от Вас, които ще прочетат +300 публикации в рамките на една година, то направихме и полезната съкратена версия „Броят в 5 минути“, от която да научавате най-важните неща в рамките на 5-10 минути на месец.
 
Направихме сайта TITA.BG, за да дадем възможност на счетоводителите да достъпват голямо количество съдържание с премийно качество на достъпна цена. Горди сме с голямото доверие, което ни оказват стотици счетоводители и с непрестанния ръст в абонатите ни, който бележим последните години.
 
Ако и Вие цените качеството, времето и парите си, то достатъчно е само да погледнете обемът, на който и да е от нашите броеве 2017 година и имената на авторите, които пишат за нас и да съпоставите с годишната такса за абонамент.
 
Ако още не сте се абонирали за нас, то не пропускайте тази възможност. Стотици вече ни избраха. Не бъдете сред закъснелите.