Парични награди за най-добрите предложения на абонатите ни за публикации

Искаме заедно да направим нашите издания още по-актуални и още по-полезни за всички нас.

 

Затова активно каним всички текущи абонати да предлагат теми за публикации и казуси, които биха били полезни и за останалите читатели.

 

   ►Всеки брой трите най-интересни според редакционната ни колегия предложения ще получат еднократна парична награда от по 50 лв. всяко.

 

   ►Ще избираме и още 5 до 15 предложения на брой, по които ще подготвяме публикации, но които няма да получат награда.

 

   ►Останалите предложения няма да бъдат разгледани.

 

Изключение от горното правило са януарският брой, посветен на промените в данъчното и счетоводното законодателство и специализираните броеве за попълване на ГДД – в тях няма да има рубрика „Въпроси – отговори“.

 

Целта ни е да сме по-всеобхватни в събирането на предложения за публикации и казуси и много по-селективни в подбора им. При селекцията кои предложения биват награждавани и/или попадат в съдържанието на броя основни фактори са:

 

    доколко темата на предложението би била интересна за читателите ни и

 

    доколко е актуална.

 

Искаме да съобразите и че не разглеждаме въпроси и казуси извън тези преминали селекция и избрани за тема на публикация, тъй като бизнес моделът ни е на издател, а не на консултант. Тоест, ако имате специфични въпроси и очаквате отговор от нас, няма да Ви предоставим такъв, тъй като това не съответства на оперативния ни модел на издател.

 

Абонатите с активен текущ абонамент за е-списанието могат да правят предложения през формата за контакти. Съветваме да приложат телефонен номер и име под предложението си, за да се свържем най-сигурно с тях, ако спечелят награда.

 

Наградените предложения ще обявяваме в съдържанието на всеки брой.

 

Очакваме предложения през м. октомври за двете ни ноемврийски издания:

 

"Данъци и счетоводство" до 25.10.2020 г.

 

"Труд и осигуровки" до 10.11.2020 г.