Абонамент за
пакет TITA 3.0

Пакет TITA 3.0

Вписване в системата

Данни за фактура

Продукт Период Цена
Пакет ТITA 3.0 2 е-списания
+ 7 е-каталога
+ е-архив
01-01-2024 г. - 31.12.2024 г. 362 лв.

 

Моля, първо прочетете описанието на продукта и чак след това натиснете  "Продължи" най-долу.

 

1. ЦЕНА 

 

При заплащане на абонамент за цялата календарна 2024 г.:

 

 до 31/10/23 г.: 288 лв.
 до 31/12/23 г.: 312 лв.
 след 31/12/23 г.: 362 лв.

 

2. ОБХВАТ

 

Абонаментът включва публикациите в е-списанията "Данъци ТИТА" и "Труд и осигуровки ТИТА", публикувани в периода, посочен по-горе, както и функционалностите е-каталози и е-архив, които могат да бъдат използвани за максимално удобното навигиране измежду публикациите. Е-списанията "Данъци ТИТА" и "Труд и осигуровки ТИТА" са ежемесечни, като е-списание "Данъци ТИТА" има и два извънредни броя, посветени на попълването ГДД по чл. 92 от ЗКПО и ГДД по чл. 50 от ЗДДФЛ.

 

Абонаментът не включва достъп до останалите продукти на сайта (е-книги, е-семинари, семинари) както и не гарантира отговори на читателски въпроси. Активно каним всички текущи абонати да предлагат теми за публикации и казуси, като разглеждаме най-интересните от тях по наша преценка писмено в е-списанията.

 

► БОНУС:  архив | достъп веднага

 

При закупен абонамент получавате и достъп до статиите, публикувани в е-списанията от началото на издаването им, а именно от януари 2010 г. за е-сп. „Данъци ТИТА“ и от декември 2021 г. за е-сп. „Труд и осигуровки ТИТА“, до 31.12.2023 г., както следва: в рамките на три работни дни от заплащането на абонамента за статии, които са публикувани, или в момента на публикуването им за статии, които предстои да бъдат публикувани в рамките на 2023 г. в е-списанията "Данъци ТИТА" и "Труд и осигуровки ТИТА".


Важно! При нарушаване на условията за ползване, особено при констатация на неоторизирано разпространение на публикациите, абонаментът на нарушителя се прекратява едностранно, таксата за абонамент не се възстановява и не се допуска нов абонамент или покупка на други продукти, предлагани на tita.bg.

Ако вече сте регистрирани, влезте в профила си:

Вход

ВАЖНО! Това е паролата, с която ще влизате в сайта в бъдеще.

Вие сте:

Моля, попълнете на кирилица!
Директно се експортира в е-фактура.