Ново! Повече безплатни публикации на TITA.BG

Искаме  да Ви дадем безплатен достъп до 20% от нашите публикации за годината, като ги публикуваме в секцията „Безплатно на сайта TITA.BG и на Фейсбук страницата ни.
 
Как ще го направим на практика?
 
Ще публикуваме:
 
  •  всяка сряда материал на данъчна тематика, а
  •  всеки петък материал на тема трудово законодателство или осигуряване.
Защо го правим?
 
По две причини.
 
Първата причина е, че много харесваме нашето списание – считаме, че е изключително актуално, професионално и със сърце написано, даващо голям обем информация: данъци, осигуряване, трудово право, счетоводство, търговско право - всичко, което трябва и на счетоводителя, и на финансовия  мениджър, и на експерта „Човешки ресурси“.
 
Затова считаме, че си струва да станете наши абонати, но не искаме да Ви оказваме натиск със звънене в най-неподходящи моменти. Искаме да оставим избора на Вас. Вие да решите дали сме Вашето списание, четейки част от материалите ни. Вярваме, че ако те Ви харесат, ще искате да имате и останалите 4/5 от тях.
 
Втората  причина е, че получаваме обаждания, включително и от наши бивши абонати, които в момента имат финансови затруднения и не могат да си позволят да се абонират за нас, колко полезни са безплатните ни материали и колко им помагаме с тях. Това, че можем да помогнем и да бъдем полезни е емоция, която ни зарежда.
 
За съжаление не можем да отговаряме безплатно на въпроси на колеги, които не са наши абонати, тъй като заплащаме всеки отговор на въпрос.
 
Затова благодарим на нашите абонати, че благодарение на техните актуални въпроси, популяризирайки ги, можем да помагаме и на тези колеги, които в момента са в известно затруднение.
 
Екипът на сп. Данъци ТИТА